2017 - Június
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
2017 - Július
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
 
 
2017 - Augusztus
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
Főoldal > Ayon programjai
FÉNYHARCOS BEAVATÁS
2017.05.26.-27.-28.
 
BELSŐ ISTENI FÉNYERŐ FELSZABADÍTÁSA ÉS FÉNYHARCOS LÉLEKERŐ RÉSZ AKTIVÁLÁSA

MÁJUSI ELVONULÁS FÉNYESPUSZTÁN
TARTJA: AYON & AYSHA 
 


FÉNYHARCOS BEAVATÁS

BELSŐ ISTENI FÉNYERŐ FELSZABADÍTÁSA ÉS FÉNYHARCOS LÉLEKERŐ RÉSZ AKTIVÁLÁSA

2017.05.26.-27.-28.

MÁJUSI ELVONULÁS FÉNYESPUSZTÁN
TARTJA: AYON & AYSHA

Mindannyian fényharcosok vagyunk és a legnagyobb csatáinkat nem a külvilágban, hanem önmagunkkal vívjuk. A külvilág eseményei csak „válaszok”, a felismert, és a fel nem ismert leckéinkre, egy tükör, melybe ha mélyen belenézünk, megláthatjuk harcos mivoltunk gyenge pontjait.

A harcos, miután megismerte a gyenge pontjait, megérti, hogy önmaga az ok és az okozat teremtője. Felismeri, hogy a harcos erényeit és erőit nem fejlesztette ki megfelelő módon, vagy az élet drámáiban valahol elvesztette azokat. A fényharcosa ekkor nem esik kétségbe, nem kezd el keseregni, hanem szeretetének erejével üdvözli a találkozást, mivel felismerése, és ősei tudása által, mindezen erőket és erényeket kifejlesztheti, és ismét magához veheti.

Az élet drámáiban számtalan körülmény között helyt kell állnunk és meg kell találnunk a helyes megoldásokat a problémák és a nehézségek harmonizálására. Sokszor azonban olyan helyzetben találjuk magunkat, amelyek méltatlanok hozzánk, ahol az elmélkedés, az önelemzés, a szó, már kevés és változtatni kell. Azonban a  legtöbb ember, amikor szélsőséges helyzetbe kerül leblokkol és nem tud cselekedni.

Ennek oka a belső erő, a belső tűz, az önmagunkba vetett bizalom és a hit hiányából fakad, melynek hátterében lelki szinten önértékelési, önbecsülési problémák húzódnak és ha mélyen belenézünk "a nyúl üregébe" legvégső soron egy traumát, vagy egy olyan tartósan fenn álló élethelyzetet találunk, amely által a megfelelő készségek és erők nem tudtak kifejlődni vagy az élet drámájában valamikor elveszítettük azokat.

Ősi tanítások szerint, az ilyen tartósan fenn álló élethelyzetben, erő és lélek vesztés történhet, melynek hatására nem csak életerőnket veszíthetjük el, hanem az önmagunkba vetett bizalmunkat, hitünket és lelkünk erejét is. Pedig éppen ezen erők és adottságok által tudnánk álmainkat, vágyainkat, céljainkat, életfeladatunkat és életutunkat megvalósítani.

A fényharcos lélekrész azon részünk, amely által megtudjuk védeni a saját határainkat, energetikai területünket, a bennünk lévő fényt és a tisztaságot, ezáltal tudunk felülemelkedni az emberi mivoltunk és világunk árnyék minőségein. A „michaelita” fényerő minőség teszi lehetővé, hogy kiálljunk önmagunkért és az igazságért, hogy beteljesítsük isteni küldetésünket és  ezáltal céltudatosan, bátran haladjunk a fény útján, rendíthetetlen hittel és lélekerő jelenléttel árasszuk a fényt.

Ezen elvonulásunk alkalmával ősi és égi erők által, vissza vesszük elvesztett, ellopott lélek és erő részeinket. Megújítjuk a lélekerőnket, felszabadítjuk belső fényerőinket és lángra lobbantjuk a belsőtűz parazsát. Integráljuk az Angyali részünket és a Fény Harcos-erőnket, mely által megtanulunk bízni, hinni önmagunkban, valamint képessé válunk kiállni önmagunkért, megvédeni a ránk bízottakat és saját határainkat is ha szükséges.

A teljes folyamatot, ősi izzasztó kunyhó szertartás által tesszük teljessé és horgonyozzuk le fizikai síkban. A kunyhóban az elengedés, megtisztulás, a gyógyulás és újjászületés szellemi, lelki és fizikai szinten is megtörténik.
Tiszta szellemi állapot jön létre.
Igazi Önvalónk újjászülethet.
PROGRAMOK:
05.26. PÉNTEK

Érkezés kora délutáni időszakban legkésőbb 15.00.-ig
Szabad időtöltés, séta a környéken. Arborétum felfedezése


16.00.- Elvonulás megnyitása, ismerkedés, összehangolódás.


Tartja: Ayon

Táltos dobolás - A táltos dobok és hangunk ereje által, megidézzük az őrzőket, az ősi és égi világ szeretetteljes jelenlétét.

Tanítás az erő és lélekvesztésről - Erő és lélekrészek visszaszerzésének és újraintegrálásának lehetőségéről.

Erőhívó gyakorlat és Szakrális körtánc

Szellem utazás: Erőállattal való találkozás. Szív szakrális terének gyógyítása. Találkozás és eggyé válás Vezér Totemünkkel. Erő és lélekrészek visszaszerzése. Akarati erő, lélekerő és hit erő  felszabadítása, újra integrálása életünkben.

05.27. SZOMBAT

12. 00.-től
ELŐADÁS - MEDITÁCIÓ - KÖZVETÍTÉS
Tartja: Aysha
ISTENI FÉNYERŐ MINŐSÉGEK MEGISMERÉSE
ERŐVESZTÉS KARMIKUS OKAINAK FELISMERÉSE
CSAKRÁK MEGTISZTÍTÁSA ISTENI LÁNGOKKAL
MICHAEL ARKANGYAL KÖZVETÍTÉSE
FÉNYERŐINKET BLOKKOLÓ ENERGIÁK OLDÁSA
ISTENI RÉSZÜNK ÉS FÉNYERŐINK INTEGRÁLÁSA
FÉNYKARD EREJÉNEK LEHÍVÁSA
18. 00-tól ŐSI FÖLD ANYA BEAVATÁS-
AUTENTIKUS IZZASZTÓKUNYHÓ SZERTARTÁS


Tartja: Ayon

A szakrális izzasztókunyhó szertartás által megtisztulásban, gyógyulásban, valódi újjászületésben lehet részünk.
A szertartás által leoldhatóvá válnak a nem kívánatos szellemi és lelki kötések, lelki súlyok és nehéz élethelyzetek, megtisztulhatunk minden ártó, megkötő erőtől, blokkoló energiától.
Gyógyítást és erőt kérhetünk életünk bármely területére.

A kunyhóban az elengedés, megtisztulás, a gyógyulás és újjászületés szellemi, lelki és fizikai szinten is megtörténik.
Tiszta szellemi állapot jön létre.
Igazi Önvalónk újjászülethet.

A szertartás folyamán fénykapu nyílik, az égi felemelkedett és az ősök világa felé, hogy közvetlen egyéni kapcsolat által személyes segítséget, útmutatást, gyógyulást, erőt és életünket segítő új energiákat életünkbe hívhassuk és lehorgonyozhassuk a fizikai síkban.
A szertartás négy körből áll, a körök egy teljes egységet képviselnek.

Tisztító kör
Szertartás köre
Gyógyító kör
Áldás köre

(A körök között szünetet tartunk, ekkor ki lehet menni a kunyhóból)
Kérlek, hozz magaddal egy 1x1 m fehér pamut anyagot és egy csomag pipadohányt,  amely a szertartáshoz kell. Fürdőruhát, papucsot, köntöst, polifoamot. elemlámpát és egy pokrócot, amire kifeküdhetsz.

05.28. VASÁRNAP:

10.00. - Élmények megbeszélés - Elvonulás lezárása

A program változtatásának jogát fenntartjuk.
Az elvonulást a Mátrában tartjuk, a Parádsasvári - Fényespusztán, amely ősi szakrális szent helyeket rejt, rendkívül tiszta energiákkal megáldott erdős, parkos, hegyekkel körülölelt terület. A pihenőház 14 hektárnyi bekerített, természetvédelmi területen fekszik, ahonnan csodálatos panoráma nyílik a Kékestetőre, a Mátra ölelő gerincére. A Pihenőház saját 12 hektárnyi arborétummal rendelkezik.

Elhelyezés:  2 -4 ágyas szobák saját fürdőszobával, TV-vel, hűtővel, kényelmes bútorokkal felszereltek. A pihenőház rendelkezik kinti szaunával, és benti infraszaunával és szabadtéri fűthető 4-6 személyes fa dézsával, amelyet használatba lehet venni a szabad időtöltés során. Az étkezés önellátással jól felszerelt konyhában lehetséges.

Az elvonulást vezeti : AYON & AYSHA
Időpont: 2017.05.26.-27.-28.
Részvételi díj: 25.000 Ft/fő/3nap/2 éjszaka
( Az ár a programok és a szállás díját tartalmazza)
Cím: 3242 Parádsasvár  - Fényespuszta
Útvonal terv:
http://sielok.hu/terkepek/utvonal/szallas/fenyespuszta/
A helyszínre, kocsival érdemes utazni, mert a szállás az erdőben van, amennyiben nincs rá lehetőség, akkor ebben megpróbálunk segíteni.
Jelentkezési határidő: 2017. május 25. 
Információ és jelentkezéssel kapcsolatos részletek: angyalforras.ayon@gmail.com e-mail címen, vagy 06-30-869-3809 telefonszámon lehetséges.

Hozzatok magatokkal: Ételt-italt, pokrócot, polifoamot, fürdőruhát,  papucsot, köntöst, kullancsriasztót, elemlámpát, 1x1 m fehér pamut anyagot, egy csomag pipadohányt.

A helyek száma max. 21 fő, így aki szeretne jelentkezni,
kérjük minél hamarabb tegye meg.

Várjuk szeretettel mindazokat, akiket az égi és ősi erők hozzánk vezetnek
AYON & AYSHA