2018 - Április
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
 
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
 
 
 
2018 - Május
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
2018 - Június
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
Főoldal > Aysha programjai
VÉNUSZI FÉNYPROGRAM
2018.04.22. 10.00.-18.00.
 
BOLDOG PÁRKAPCSOLAT MEGTEREMTÉSÉT SEGÍTŐ VÉNUSZI FÉNYPROGRAM

ÚJ VÉNUSZI SZIMBÓLUM ÁTADÁSA

PÁRKAPCSOLATI SEBEK GYÓGYÍTÁSA, A MÚLT FÁJDALMAINAK ÉS A SZÍV TERHEINEK OLDÁSA  
 


BOLDOG PÁRKAPCSOLAT MEGTEREMTÉSÉT SEGÍTŐ VÉNUSZI FÉNYPROGRAM

2018.04.22. 10.00.-18.00.

ÉRZELMI MEGÚJULÁS ÉS HARMÓNIA MEGTEREMTÉSE

ÚJ VÉNUSZI SZIMBÓLUM ÁTADÁSA

Tavaszi napéjegyenlőség napjával beléptünk az új asztrológiai évbe, amelyet a Vénusz bolygó ural. A Vénusz éve a lélektársak egymásra találását, a párkapcsolatok megújulását és a szerelmi viszonyok rendezését támogatja. Megnyitja az utat a szív magasabb oktávjai felé, hogy érzelmileg fejlődhessünk és szeretetteljesebbé válhassunk.

Az új asztrológiai év, az emberi kapcsolatok rendszerének átalakulását hozza el számunkra, lehetővé teszi a múltból hozott párkapcsolati karma feloldását és a régi karmikus kapcsolati minták felülírását. A vénuszi év energiái abban segítenek, hogy tudatosan feloldhassuk és elengedhessük mindazon régi érzelmeket, amelyek gátolják a szív magasabb rendű minőségeinek kibontakozását. Lehetővé válik a számunkra, hogy új szintre emelhessük a párkapcsolat területét, és szeretetalapúvá változtassuk a másokhoz fűződő kapcsolatainkat.

Az új ciklusban a szeretet képesség magasabb szintre való emelése, az érzelmi intelligencia fejlesztése, a kapcsolatok harmonizálása és a szív tudatosság kibontakoztatása válik kiemelkedetten fontossá. A szeretet egységben megszülető magasabb szintű szívbéli összekapcsolódás és összetartozás megélését hozza el számunkra.

A vénuszi energiák a szeretet által megszülető érzelmi biztonság, harmónia és egyensúly megteremtését segítik. A női és férfi minőség egyesülésében megszülető egység misztériumát közvetítik. A szeretet tüzét, a szerelem lángját, az alkotás szenvedélyét a vénuszi szféra energiája táplálja.
 
Április 22.-én a Föld napján a Vénusz bolygója a Plejádok csillaghalmaza alatt lesz, és Neptunusszal kerül kvintil kapcsolatba. A Szerelem bolygója, az istenek szerelmi fészkével, a Plejádokkal kerül együttállásba. Ezen a napon csodás lehetőséget nyílik arra, hogy a Vénusz magasabb oktávjának spirituális energiáit befogadhassuk, amely által felemelhetjük lelkünk világát az isteni szeretet, harmónia és egység fényébe.

Vénusz angyalai a szeretetteljes emberi kapcsolatok és a szerelemi viszonyok égi segítői, akik által magasabb szintre emelhetjük a szívügyek belső dimenzióját. Arra tanítanak, hogy miképpen valósíthassuk meg az örömöt, a boldogságot és a teljességet a kapcsolatainkban. Az igaz szerelem megtalálásában segítenek minket, és arra tanítanak, hogy a párkapcsolati szinten, hogyan lelhetünk rá az érzelmi harmóniára és a szeretet általi egységre.

A vénuszi energiák felszabadítják az érzelmek világát és arra ösztönöznek, hogy őszintén nézzünk szembe valódi érzéseinkkel és engedjünk szabad utat a szív valódi vágyai felé. A vénuszi elv az empátia képességét, a szív csakrát, és az érzelmi testet fejleszti és tökéletesíti.
A Vénuszi transzcendens minőség az emberben, a magasabb rendű érzelmek által, a mindenség iránt érzet szereteten keresztül, az Istennel való egység megélését teszi lehetővé.

Erre a napra az angyalok egy Vénuszi fényprogramot adtak át. A nap folyamán két médiumi közvetítés lesz és egy új vénuszi szimbólumot adok át. A közvetítések között tanítások lesznek a vénuszi angyalokról, a boldog párkapcsolat megteremtéséről, és a szerelem bevonzásának, angyali technikáiról.I.  VÉNUSZI GYÓGYÍTÓ FÉNYTEMPLOM

PÁRKAPCSOLATI SEBEK GYÓGYÍTÁSA, A MÚLT FÁJDALMAINAK ÉS  A SZÍV TERHEINEK OLDÁSA  

Boldog párkapcsolatot csak akkor tudunk megteremteni, ha túllépünk a múlton, ha elengedjük a csalódásokból eredő szívfájdalmakat. Az előző életek párkapcsolati lenyomatai és karmikus mintái nagymértékben meghatározzák a szerelmi életünket. A régi fel nem oldott el nem engedett bánat, harag és neheztelés negatív érzései a múlthoz láncolják az érzelmi testünket. Amíg bármely részünk a múltban ragadt, csak a régi drámát ismételjük tovább.

Az első médiumi közvetítésben felemelkedünk a Vénuszi gyógyító szentélybe, ahol Rafael arkangyal, Haniel arkangyal és Anael arkangyal égi segítségével párkapcsolati szinten szerzet érzelmi sebek gyógyításában részesülünk. Oldjuk a múltban megélt szerelmi csalódások szívfájdalmait és emléksúlyait. Elengedjük a neheztelés, a szomorúság, és a bánat nehéz életérzéseit. Oldani fogjuk az előző életekből áthozott karmikus lenyomatokat, lelki fájdalmakat és karmikus emléksúlyokat. Gyógyítjuk a szív csakra sebeit és oldjuk a szakrális csakra blokkjait. Szeretettel lezárjuk és elengedjük a múltat, és oldjuk a régi kapcsolatok éteri kötelékeit.
 
II. A VÉNUSZI FÉNYTEMPLOM BEAVATÁSA

ÉRZELMI SZÍNT MEGÚJÍTÁSA, BELSŐ HARMÓNIA ÉS ÉRZELMI EGYENSÚLY MEGTEREMTÉSE
ÚJ VÉNUSZI SZIMBÓLUM ÁTADÁSA

Szeretetteljes és örömökben gazdag párkapcsolatot csak akkor tudjuk megvalósítani, ha megújulunk érzelmileg, és újra megnyitjuk a szívünket a szerelem energiái előtt. A kiegyensúlyozott lét alapja, az hogy előbb önmagunkban leljük meg a harmóniát és az egységet, mert azt vonzzuk be az életünkben, amit kisugárzunk és a gondolati-érzelmi energiáinkkal teremtünk. Csak az képes igazán szeretni, aki önmagát elfogadja és szereti, ezért helyre kell állítanunk az önbecsülésünket és önértékelésünket.

A második médiumi közvetítésben felemelkedünk a Istennő Vénuszi Fénytemplomába, ahol megújítjuk az asztrális test és szív csakra fénytereit. Vénuszi energiák integrálásával önértékelésünk és önbizalmunk helyreállításán fogunk dolgozni. Feloldjuk az önelfogadás útjában álló belső gátakat. Vénuszi fénykódok befogadásával, kiegyensúlyozzuk és kibékítjük a bennünk lévő női és férfi energiákat és aspektusokat, hogy megteremthessük az érzelmi egyensúlyt és belső harmóniát. A vénuszi szerelem angyalainak segítségével, megnyitjuk szívünket a szerelem energiái előtt, hogy új színre emelhessük a párkapcsolatunkat, vagy bevonzhassuk az életünkbe az új szerelmet.

Az új szimbólum a vénuszi energiákat horgonyozza le, érzelmi harmóniát teremt, elsimítja a diszharmonikus érzelmeket, egyensúlyt hoz létre és megnyit a magasabb rendű érzelmek befogadására.

A nap tanításai:
-    A vénuszi év fejődési ciklusa
-    A vénuszi energiaminőség hatása
-    Vénusz angyalainak megismerése
-    Vénuszi energiák behívása
-    Vénusz angyalainak segítsége
-    Vénuszi angyalok nevei és illetékségük megismerése
-    Szerelem bevonzásának angyal rituáléja és technikái
-    Angyalok segítsége a párkapcsolati problémák megoldásában
-    Vonzerő növelése
-    Érzelmi test megtisztítása
-    Párkapcsolatot romboló hatások felismerése
-    Hatalmi játszmák, függőségi viszony és érzelmi manipulációk
-    Nemek közötti harc megszüntetése
-    Magasabb rendű érzelmek erkölcsi normái a párkapcsolatban
-    Ellentétek egysége – Harmónia megteremtése

A program teljessége a médiumi közvetítések, az energetikai folyamat, valamint az égi tanítások által fog kiteljesedni.


Segítőink: Vénusz angyalai és istennői, Plejadok fényküldöttei, Haniel arkangyal, Rafael arkangyal, Chamel arkangyal, Michael arkangyal, Anael arkangyal, Gábriel arkangyal, Istár, Afrodité és a szerelem angyalai


Sok szeretettel várom mindazokat, akiket az isteni gondviselés angyalai és a felemelkedett mesterek hozzám vezetnek.
Jelentkezés szükséges!
A tanfolyamot vezeti: Aysha
Hozzájárulás: 10.000 Ft
Jelentkezés: angyalforras@gmail.com
Cím: Budapest, Andrássy út 98.fsz.
MagNet Közösségi Ház
Juhar terem
(Kodály Köröndhöz esik közel)