2017 - Június
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
2017 - Július
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
 
 
2017 - Augusztus
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
Főoldal > Aysha programjai
PLEJÁDI GYÓGYÍTÓ ÉGI FÉNYPROGRAM
2017.05.21. 10.00.-19.00.
 
PLEJÁDOK-NAP EGYÜTTÁLLÁSÁNAK NAPJÁN!

PLEJÁDI FÉNYCSILLAG SZIMBÓLUMÁNAK BEAVATÁSA

PLEJÁDI GYÓGYÍTÓ ÉS FEJLESZTŐ TECHNIKÁK ÁTADÁSA 
 


PLEJÁDI GYÓGYÍTÓ ÉGI FÉNYPROGRAM

PLEJÁDOK-NAP EGYÜTTÁLLÁSÁNAK NAPJÁN!

2017.05.21. 10.00.-19.00.

PLEJÁDI FÉNYCSILLAG SZIMBÓLUMÁNAK BEAVATÁSA

PLEJÁDI GYÓGYÍTÓ ÉS FEJLESZTŐ TECHNIKÁK ÁTADÁSA

Ezen a napon a Nap a Plejádok csillagai alatt lesz, és az égi fénykapun keresztül felemelkedést támogató plejádi csillagfénykódok érkeznek hozzánk. A Plejádokból érkező csillagfényspirál mezején keresztül, gyógyító, ébresztő és magasabb tudatossági szintre emelő energiák áradnak a Földre. A plejádi fénysugár a bennünk rejlő fénykódokat nyitja meg, amely által visszaemlékezhetünk isteni eredetünkre, ősi örökségünkre és spirituális tudásunkra.

Plejádok csillaghalmaza a Bika csillagkép szívében található. A naprendszerünk a plejádok központi csillaga, Alcyon körül kering. A kozmikus spirálon való haladásunk közben, 13.000 évenként lépünk be a Foton-övbe, amely az élő isteni fényrészecskék arany sugarának fényútja. A foton öv által spirituális energia árad a földre, megnyílnak az égi átjárók fénykapui és globális átalakulások jönnek létre. Ezen fényenergia sugár ébreszti az alvó tudatokat, megnyit és tudatváltást eredményez. Ezen különleges időszak, amelybe immáron beléptünk, 2.000 évig tart és a fény korszakát hozza vissza a Földre. A beáradó isteni energia magasabb fényfrekvenciára és tudatszintre emel, és lehetővé teszi a felső világokba való visszatérést, az arra felkészült és érett lelkek számára.
Kegyelmi időszakban vagyunk, mind egyéni, mind pedig planetáris szinten, nagyot léphetünk előre a fejlődés és szellemi emelkedés útján. Felszabadulhatunk a megkötő sötét erők fogságából, és visszatérhetünk az istennel való egység léttudatosságába. Lehetővé válik, a szeretet általi felemelkedés és a fény általi kibontakozás, a tisztább létminőség megvalósítására.

A Kozmikus Isteni Terv megvalósításán nagyon sok fénylény dolgozik, akik gondoskodó szeretettel és hatalmas égi energiákkal támogatják a felemelkedésünket. A legkiemelkedőbb közvetlen égi segítség a Plejádok Fényküldötteitől érkezik hozzánk, akik az 5.-ik dimenzió őrzői és a naprendszerünk védelmezői. Napunk a Plejádok 8. csillaga, ezért a Plejádi Fénytestvériség nagy erővel segíti, hogy a Föld felemelkedjen az ötödik dimenzióba és a naprendszerünk energetikailag visszakapcsolódjon a Plejádokhoz, mivel az eredendő Isteni Tervben ehhez a rendszerhez tartoztunk. Idősebb testvéreink ők, akikkel közös eredetünk köt össze, mivel az emberi és a plejádi faj közös gyökerekkel rendelkezik.

Csillagtestvéreink a földi élet kialakulása óta felügyelik és segítik a fejlődésünket. A történelem folyamán számtalan misztériumiskola alakult meg a plejádiaktól kapott tudására alapozva, amelyek által szellemi bölcsességet, gyógyító eljárásokat, és spirituális képességeket fejlesztő módszereket adták át.
Plejádi fénytestvéreink az 5.-ik dimenzió fényvalóságában léteznek, feladatuk az emberi faj fejlődésének átfogó előmozdítása. Támogatják a felemelkedésünket, hogy magasabb szintre emelhessük szív csakránk energiaterét és visszakapcsolódhassunk a szeretetegység energiahálójához. Segítik a szív csakra letisztult minőségeinek kibontakozását, az együttérzés kifejlődését, a szívközpontú kapcsolatok megteremtését, és a szeretetteljes tudatosság kibontakoztatását.

A plejádi energiák a lélek legtisztább fényeszenciáit közvetítik. A plejádok fénylényei csodás gyógyítók, tiszta égi energiákkal energetikai testünk fénytereit újítják meg. Csodás, lélekemelő és szeretetteljes energiájuk lelkünk és érzelmi világunk számos szintjén gyógyít.

A Fényprogramot a Plejádi Fénytestvériség angyalaitól és mestereitől kaptuk a jelen időszakban végbemenő változások megsegítésére és a plejádi gyógyító csillagfénykódok befogadás

A plejádi fényprogram keretein belül tisztító, gyógyító és fejlesztő plejádi technikákat sajátítunk el, médiumi közvetítés által, mélyreható gyógyítást és lelki oldást kapunk, meditációk által magasabb tudati és rezgési szintre hangolódunk át, égi tanítások bölcsessége által szellemi szinten emelkedünk.
A Fényprogram lehetőséget biztosít a gyógyulásra, hogy kioldjuk az előző életeinkből áthozott mintákat, elszenvedett fájdalmak emléksúlyait és karmikus sebek lenyomatait. Segítségünkre lehet a mostani átalakulásban, hogy megtisztulhassunk a múltbéli próbatételek és nehézségek régi energiáitól, és felszabadíthassuk a belső-külső fénytereinket, lelkünk és szívünk erejét.

Egy csodálatos új plejádi szimbólumot adok át, amelyet csillagfénytestvéreinktől kaptunk. A szimbólum lélek síkban hat,  érzelmileg harmonizál és egységbe hoz. Nyitja a spirituális felső központokat a magasabb rendű érzelmek felé és magasabb tudatossági szintre hangol.

Közvetítések, tanítások és meditációk témái:
-    Tanítások a Plejádi arkangyalokról és csillagfényküldöttekről
-    Kapcsolat felvétel és plejádi energiák lehívása
-    Gyógyító csillagfénykódok lehorgonyzása és integrálása
-    Szellemi utazás a Plejádi gyógyító szentélybe
-    Plejádi gyógyítás a karmikus sebek, lelki traumák és érzelmi megrázkódtatások blokkjainak kioldására
-    Szív sebek gyógyítása és a szív fénytereinek felszabadítása
-    Előző életeinkből áthozott tudattalan emléksúlyok oldása
-    Ártó erők támadásaiból eredő asztrális lenyomatok kioldása
-    A felemelkedést gátló ego csapdák és visszahúzó minőségek felismerése
-    Tisztító, gyógyító és fejlesztő plejádi technikák
-    Lélek fénytereinek megtisztítása és gyógyítása
-    Plejádi gyógyító energetikai fényterek létrehozása
-    Múltbéli események emléksúlyainak törlése
-    Magasabb Én-nel való egység megteremtése
-    Az összekapcsolódás fényszál rendszerének aktiválása
-    Eredendő Isteni Fénymás aktiválása
-    Energia pályák megtisztítása
-    KA - csatornák megnyitása
-    KA - energia aktiválása
PLEJÁDI FÉNYCSILLAG SZIMBÓLUMÁNAK BEAVATÁSA

Sok szeretettel várom mindazokat, akiket az Isteni gondviselés angyalai hozzám vezetnek.


Jelentkezés szükséges!
A tanfolyamot vezeti: Aysha
Hozzájárulás: 10.000 Ft
Jelentkezés: angyalforras@gmail.com
Cím: Budapest, Andrássy út 98.fsz.
MagNet Közösségi Ház
Juhar terem
(Kodály Köröndhöz esik közel)