2017 - Április
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
2017 - Május
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
2017 - Június
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
Főoldal > Aysha programjai
SZERELEM ÉS A BOLDOG PÁRKAPCSOLAT MEGTEREMTÉSE
2017.04.23. 10.00.-18.00.
 
ÉRZELMI TEST FELSZABADÍTÁSA, SZÍVÜNK MEGNYITÁSA ÉS GYÓGYÍTÁSA, A SZERELEM, AZ ÖRÖM ÉS BOLDOGSÁG 5.DIMENZIÓS ENERGIÁINAK BEFOGADÁSÁRA

A BOLDOGSÁG ÉS LELKI FELSZABADULÁS ANGYAL SZIMBÓLUMÁNAK ÁTADÁSA! 
 SZERELEM ÉS A BOLDOG PÁRKAPCSOLAT MEGTEREMTÉSE

PLEJÁDI ÉS VÉNUSZI ANGYALOK ÁLTAL LEHORGONYZOTT ÉGI FÉNYPROGRAM

2017.04.23. 10.00.-18.00.

ÉRZELMI TEST FELSZABADÍTÁSA, SZÍVÜNK MEGNYITÁSA ÉS GYÓGYÍTÁSA, A SZERELEM, AZ ÖRÖM ÉS BOLDOGSÁG 5.DIMENZIÓS ENERGIÁINAK BEFOGADÁSÁRA

A BOLDOGSÁG ÉS LELKI FELSZABADULÁS ANGYAL SZIMBÓLUMÁNAK ÁTADÁSA!

A tavasz a szerelem évszaka, a tavaszi energiák által érzelmileg felszabadulhatunk és szívben megújulhatunk, hogy az új dolgok az életünkben beléphessenek.

Ezen a napon a Hold és a Vénusz együttállásba kerül a Halak csillagkép múltat tisztító részénél, a Mars pedig a Plejádok csillagai alatt vonul el. Ebben az időszakban az égi energiák által eredményesen tudjuk feloldani és elengedni a múltban átélt szerelmi csalódások fájdalmait, és magunkba fogadhatjuk a szívünket megújító szerelem erők energiáit.

Plejádok és Vénusz angyalai a szeretet-szerelem megélését, a szív csakra letisztult minőségeinek kibontakozását, a szívközpontú kapcsolatok megteremtését segítik. A letisztult szeretet és az igaz, valódi szerelem megteremtésében segítenek, arra tanítanak, hogy az új korszakban, a párkapcsolati szinten, hogyan teljesedhetünk ki, továbbá abban is segítenek, hogy feloldhassuk a régi kapcsolati mintákat. Segítségükkel új és magasabb szintre emelhetjük szív csakránk energia terét, hogy megélhessük az életünkben a szerelmet, a magasabb rendű szeretetet, örömöt és boldogságot.
Ezen a napon Plejádok és Vénusz fényküldötteivel és angyalaival, oldani fogjuk a régi párkapcsolati mintákat. Gyógyítani fogjuk az érzelmi sebek és fájdalmak lenyomatait. Feloldjuk a szív csakra és szakrális csakra blokkjait és a régi szerelmi kapcsolatok kötéseit.  Megnyitjuk szívünket és megújítjuk érzelmi testünket, hogy megteremthessük az életünkben a boldog és örömteli ötödik dimenziós párkapcsolatot. Felemelkedünk az égi világba, ahol az égiek segítségével kiépítjük a találkozás szeretet fényhídját, hogy bevonzhasd és megtalálhasd a lelki társadat és igaz szerelmedet.

A nap végén Olafiel a boldogság és lelki felszabadulás angyalának szimbólumát adom át. A szimbólum gyógyítja az érzelmi testet, a szívcsakrát és a szív sebeit. Általa felszabadulhatunk az érzelmi bénultság és letargia állapotából. Szelíd szeretettel kimozdít a blokkolt érzelmi állapotból. Finoman megnyitja a szívcsakrát, a boldogság és az öröm energiájával tölt fel.


I.  A MÚLT ELENGEDÉSE – RÉGI KAPCSOLATI KÖTÉSEK OLDÁSA

A régi párkapcsolatok szerelmi csalódásainak és fájdalmainak energetikai lenyomata „energetikai sebet” hagy az aurában és a csakrákban. Ahhoz, hogy beléphessen az igaz szerelem az életünkbe, el kell engedni és fel kell oldani a régi csalódások és fájdalmak érzelmi mintáit. A régi fel nem oldott el nem engedett bánat, harag, bűntudat és más negatív érzések a múlthoz láncolják az érzelmi testünket. Amíg bármely részünk a múltban ragadt, csak a régi mintát ismételjük. Ha energetikai szinten nem oldottak fel a régi éteri/érzelmi kötelékek, akkor nem tudjuk végleg elengedni a volt szerelmet és a régi párkapcsolatot.

Az első médiumi közvetítésben Vénusz és Plejádok angyalaival a múltban átélt szerelmi csalódások és fájdalmak elengedésén és feloldásán fogunk dolgozni, hogy érzelmi testünk felszabadulhasson a régi energiák lenyomataitól. Leoldjuk érzelmi testünk előző életekből áthozott karmikus párkapcsolati mintáit.  Oldani fogjuk a szüleinktől átvett párkapcsolati mintákat. Szeretettel lezárjuk és elengedjük régi párkapcsolatainkat, és feloldjuk éteri kötelékeit. Égi tisztító energiáival leoldjuk a szív energiatérének minden olyan alacsony rezgésű minőségét, amely útját állja a szerelem energiák kibontakozását és az örömteli boldog létállapot elérését.

II. PÁRKAPCSOLATI SEBEK GYÓGYÍTÁSA - SZÍV CSAKRA FELSZABADÍTÁSA, GYÓGYÍTÁSA ÉS MEGÚJÍTÁSA

Szeretetteljes és örömökben gazdag párkapcsolatot csak akkor tudunk megteremteni, ha megújulunk érzelmileg és újra megnyitjuk a szívünket. Fel kell szabadítani a szív fénytereit minden olyan negatív érzéstől, amely meggátolja a szeretet energiák szabad áramlását. Meg kell gyógyítani a szívünket, hogy a szerelem, öröm és boldogság bennünk megszülethessen, mert csak így lehet bevonzani az igaz szerelmet, és boldog párkapcsolatot teremteni. Azt vonzzuk be az életünkben, amit kisugárzunk és a gondolati-érzelmi energiáinkkal teremtünk.

A  második médiumi közvetítésben a plejádi és vénuszi angyalokkal gyógyítani fogjuk a szív sebeit és párkapcsolati sérülések érzelmi fájdalmait. Oldjuk a szakrális és szív csakra blokkjait. Gyógyítani fogjuk az érzelmi színt, szakrális csakrához tartozó kapcsolati fénymező energiaterét. Az égiek segítségével megújítjuk érzelmi testünket és integráljuk az 5. dimenziós plejádi fénykódokat. Megnyitjuk szívünket és magasabb szintre emeljük szív csakránk szakrális energiaterét, hogy megteremthessük az életünkben az 5. dimenziós feltétel nélküli szeretet, bizalom és elfogadás létvalóságát és megvalósíthassuk az örömteli, boldog és szenvedélyes párkapcsolatot az életünkben.

III.  LÉLEKTÁRS BEVONZÁSA – A TALÁLKOZÁS LÉLEK FÉNYHÍDJÁNAK KIÉPÍTÉSE

Lelki társunkat akkor tudjuk bevonzani, ha már készek vagyunk a találkozásra. A legfontosabb ebben a folyamatban, hogy már a jelenben megéljük az örömöt, a boldogságot és önmagunkban a teljességet.

A harmadik médiumi közvetítésben Chamuel arkangyal és Haniel arkangyal égi szentélybe utazunk, ahol a szerelem angyalainak segítségével, megnyitjuk szívünket a szerelem energiái előtt, és kiépítjük a találkozás lélek fényhídját, hogy bevonzhasd az életedbe a lelki társadat, ikerlángodat és igaz szerelmedet.

Végezetül beavatást nyerünk Olafiel a boldogság és lelki felszabadulás angyalának szimbólumába.
A fényprogram segítséget nyújthat mindazoknak, akik készek arra, hogy elengedjék a szerelem útjában álló karmikus lenyomatokat, múltbéli traumákat és blokkoló energetikai mintákat, és szeretnének új kapcsolatot bevonzani az életükbe.

A program teljessége a médiumi közvetítések, az energetikai folyamat, valamint az égi tanítások által fog kiteljesedni.

Segítőink: Vénusz és szerelem angyalai, Plejadok fényküldöttei, Haniel arkangyal, Rafael arkangyal, Chamel arkangyal, Michael arkangyal, Anael arkangyal, Izis, Istár és Afrodité.

Sok szeretettel várom mindazokat, akiket az Isteni gondviselés angyalai hozzám vezetnek.

Jelentkezés szükséges!
A tanfolyamot vezeti: Aysha
Hozzájárulás: 10.000 Ft
Jelentkezés: angyalforras@gmail.com
Cím: Budapest, Andrássy út 98.fsz.
MagNet Közösségi Ház
Juhar terem
(Kodály Köröndhöz esik közel)