2017 - Július
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
 
 
2017 - Augusztus
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
2017 - Szeptember
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
Főoldal > Aysha programjai
SZIRIUSZI FÉNYPROGRAM
2017.07.23. 10.00.-19.00. ÚJHOLD NAPJÁN!
 
SZÍRIUSZI GYÓGYÍTÓ ENERGIÁK ÉS TUDATEMELŐ FÉNYKÓDOK LEHORGONYZÁSA

ÉGI CSALÁDUNKKAL VALÓ KAPCSOLAT MEGTEREMTÉSE

ÉGI EREDET ŐSMINTÁJÁNAK AKTIVÁLÁSA ÉS CSILLAG OTTHONUNK FÉNYKÓDJAINAK LEHORGONYZÁSA ÉS  
 


SZIRIUSZI FÉNYPROGRAM

SZÍRIUSZI GYÓGYÍTÓ ENERGIÁK ÉS TUDATEMELŐ FÉNYKÓDOK LEHORGONYZÁSA

2017.07.23. 10.00.-19.00.

ÚJHOLD NAPJÁN!

ÉGI EREDET ŐSMINTÁJÁNAK AKTIVÁLÁSA, CSILLAG OTTHONUNK FÉNYKÓDJAINAK LEHORGONYZÁSA ÉS ÉGI CSALÁDUNKKAL VALÓ KAPCSOLAT MEGTEREMTÉSE

Ezen a napon a csillagos égen a Nap, a Mars és a Hold együttállásba kerül a Rák csillagképben. Egyiptomban a Rák csillagképet a szkarabeusznak nevezték, amely az önmagából újjászülető életet jelképezte és a megújulás szimbóluma volt. A Rák csillagkép égi üzenete a befogadó, tápláló és elengedő szeretet, belső lelki világunk megismerése általi hazatalálás, az otthon és család fontossága, eredetünk felismerése, továbbá a lelki és érzelmi stabilitás megteremtése.

Ebben az időszakban tudatosan éljük meg létünk azon aspektusát, hogy a bensőnkbe fogadott új minőségeket megérlelve, szeretet energiával táplálva, valami új születik meg bennünk és ön-mag-unk lelki fény erejéből újulunk meg.
Csillag otthonunkkal és égi családunkkal való kapcsolatfelvétel és csillag-mag eredetünk megismerése és feltárása meghatározóvá válik ebben az időciklusban.

Júliusban új energiák érkeznek a Földre a szíriuszi fényhullám által, amely az Új Föld teremtés-mátrixának kristály hálóját tölti fel a Galaktikus Központi Napból érkező fénykódokkal. A Szíriuszról érkező energiák a magasabb szintű szeretet tudatosság elérését, lelki fejlődésünk előremozdítását,  és szív – tér teremtő fénykódjainak újrakalibrálását teszik lehetővé. Felsőbb dimenziókból érkező tudás megszerzését és spirituális erőink megújítását segítik.
Ebben az időszakban az isteni szintekről lehozott energiákat, égi eredetünk fénykódjait és fény minőségeinket integrálhatjuk a lelki síkokba, és fizikai valónk energiatereibe, amely által magasabb tudati és rezgési szintre emelkedhetünk fel.


Teremtő erőink, tudati, lelki és szívereje megújul, és új égi fénykódokkal gazdagodik. 
A Szíriusz egy örök spirituális ősmintája a Földünknek. Régmúlt idők civilizációi ismerték, tisztelték és nagy becsben tartották a Szíriusz csillagát és számos ősi kultúrában kiemelkedő helyet kapott. Szíriuszi Csillagfényküldöttek ősi idők óta segítik a Föld és az emberiség fejlődését. A szíriuszi mesterek tanításai alapozták meg az Atlantiszi és az Egyiptomi kultúrát és hatalmas tudást adtak át a történelem folyamán az embereknek.
A galaktikus szívközpontból eredő isteni teremtő fényenergiák és csillagkódok a Szíriusz csillagkapuján keresztül áradnak a Földünkre.

A Szíriuszi fénytestvéreink a 6.-ik dimenzió fénytereiben léteznek, ők alkotják meg a Galaktikus Evolúció Kozmikus Tervrajzát és energetikai fényhálózatát. A Szíriuszi fénytestvéreink a teremtő terveket létrehozó "építők", és a Bolygószintű Felemelkedési Program kivitelezői, akik az „energetikai hálózat” fejlesztésével segítik az emberi és más létformák evolúcióját. Emberi szinten általuk válik lehetővé a MER-KA-BA és a fénytest energetikai fénytereinek kiépítése.
 
A Fényprogramot a Szíriuszi Fénytestvériség mestereitől és angyalaitól kaptuk a jelen időszakban végbemenő tudati és energetikai változások megsegítésére és a Szíriuszi energiák és csillagfénykódok befogadására.

A Szíriuszi fényprogram keretein belül kapcsolatba lépünk égi családunkkal, lehorgonyozzuk a szívterünkbe a csillag otthonunk energiáit és aktiváljuk az égi eredetünk csillagfénykódjait. Szíriuszi fénylények általi gyógyításában, kioldjuk mindazon idegen és blokkoló energetikai mintákat, amelyek gátolják igaz önvalónk kiteljesedését és teremtő fényerőink kibontakozását. Közvetítések által magasabb tudati és rezgés szintre hangolódunk át, égi tanítások bölcsessége által szellemi szinten emelkedünk.
Közvetítések, meditációk és tanítások témái:
-    Szíriusziról szóló tanítások
-    Szíriuszi minőség megismerése
-    Szíriuszi lelkek ismertető jegyei
-    Szíriuszi energiák integrálása

-    Szíriuszi gyógyítás a csillagközi gyógyító fényterekben
-    Tisztítások és oldások a blokkoló energetikai minták eltávolítására
-    Emlékezést és tudást blokkoló árnyékkódok leválasztása
-    Igaz önvaló kiteljesedését gátló másoktól átvett lélek minták oldása
-    Alacsony rezgésszinten tartó idegen minták elengedése
-    Fényminőségek kibontakozását és integrálását gátló éteri „implantátumok” eltávolítása

-    Tudatemelő szíriuszi fénykódok befogadása
-    A szívtér és gondolati-mező teremtő minőségének összehangolása
-    Energetikai újrakalibrálás a magasabb szintű energiák és tudatosság megtartásához
-    A fénytest energetikai fénytereinek megújítása

-    Szellemi utazás csillagotthonunk fénytereibe
-    Találkozás égi családunkkal és lélektestvéreinkkel
-    Egyéni teremtő csillagfénykód tudatosítása
-    Égi eredetünk csillagfénykódjainak lehorgonyzása
-    Az eredendő csillag-mag lélek minta aktiválása
-    Csillag otthonunk energiáinak lehorgonyzása
A "fényprogram" az égiek által mediális úton átadásra kerülő isteni fénykódok és energiák által kibontakozó folyamat.
Ezen "fénytervet" angyalok, csillagfényküldöttek és égi mesterek vezetik, mely médiumi tanítások és energetikai folyamat által teljesedik ki.

Az égi fényprogram, a jelen időszakra vonatkozó aktuális segítő és támogató energiákkal és tanításokkal, az energetikai testünk megújítását és magasabb rezgésű energiák fizikai szintű befogadását segíti.

Az égi fényprogram tanításokat, médiumi közvetítéseket, energetikai oldásokat, aktiválásokat és isteni energiák integrálását foglalja magába.

Érdemes hozni tollat és papírt, esetleg személyes kristályokat, amelyek segíthetik a folyamat fizikai lehorgonyzását.

A program teljessége a médiumi közvetítések, az energetikai folyamat, valamint az égi tanítások által fog kiteljesedni, mindenkoron igazodva az egyéni és kollektív aktuális folyamatokhoz.


Sok szeretettel várom mindazokat, akiket az Isteni gondviselés angyalai hozzám vezetnek.Jelentkezés szükséges!

A tanfolyamot vezeti: Aysha
Hozzájárulás: 10.000 Ft
Jelentkezés: angyalforras@gmail.com
Cím: Budapest, Andrássy út 98.fsz.
MagNet Közösségi Ház
Juhar terem
(Kodály Köröndhöz esik közel)