2018 - Február
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
 
 
 
 
2018 - Március
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
2018 - Április
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
 
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
 
 
 
 
Főoldal > Aysha programjai
ÉGI UTAZÁS A PEGAZUS SZÁRNYÁN
2018.02.25. 10.00.-18.00.
 
ÚJ ÉGI FÉNYPROGRAM

SPIRITUÁLIS KOMMUNIKÁCIÓ ÉS SZELLEMI KAPCSOLATFELVÉTEL AZ ÉGI VILÁG SEGÍTŐIVEL 
 


ÉGI UTAZÁS A PEGAZUS SZÁRNYÁN

2018.02.25. 10.00.-18.00.

ÚJ ÉGI FÉNYPROGRAM

SPIRITUÁLIS KOMMUNIKÁCIÓ ÉS SZELLEMI KAPCSOLATFELVÉTEL AZ ÉGI VILÁG SEGÍTŐIVEL

Ebben az időszakban a Nap, a Merkúr, a Vénusz, és a Neptunusz a Vízöntő csillagkép fénytereiben fürdik, a Pegazus csillagkép alatt. Az év ezen időszakában tisztító energiák áradnak hozzánk, hogy tudatilag, érzelmileg, lelkileg és kapcsolati szinten felszabadulhassunk, emelkedhessünk és tovább tudjunk lépni a jövőnk felé.

Ezen a napon Merkúr-Neptunusz együttállása lesz, mely csillaghatás a spirituális kommunikációt és a mély lelki megértést segíti. Lelkünk misztikus oldalával kerülhetünk kapcsolatba általa, és megérthetjük életünk mélyebb összefüggéseivel

A Pegazus csillagkép és a Pegazus angyali lélek családunk energiái most abban segítenek minket, hogy a jövővel kapcsolatban égi üzeneteket kaphassunk, és a lélek hangján keresztül meghalhassuk az égi vezettetés útbaigazító tanítását.

Ebben az időszakban megnyíló csillagfénykapu által, fontos üzenetek érkeznek hozzánk, mind az egyéni, mind a kollektív folyamatok megértéséhez. Mindazok, akiknek a szívtudatossága éberen nyitott az égi világ közléseire, most isteni tervük és lelkük teremtő álmával kapcsolatban útmutatást, inspirációt és égi segítséget kaphatnak.
A Pegazus a szellemi szabadság, spirituális szárnyalás és égi kapcsolat mitikus jelképe.

A Pegazus a magyar mitológiában a Táltos Paripa, a szárnyaló fehér ló, amely hátán a világok között utazhatunk, és kapcsolatot teremthetünk más dimenziókkal.

A Pegazusok nagyon tiszta fénylények, különböző világok, tudatszintek és síkok között teremtenek kapcsolatot. Dimenziókapukon keresztül utaznak, hogy üzenetet, hírt és tanítást hozzanak. Isteni energiákkal kapcsolnak össze, a gyógyítókat abban segítik, hogy különböző gyógyító energiákhoz férhessenek hozzá. Magas szintű kozmikus kapcsolódások fényhídján égi üzeneteket, inspirációt, ihletet és sugallatokat hoznak. A Pegazusok energiája lelkünk forrásából feltörő tiszta erővel segít kapcsolatba lépnünk, hogy túlszárnyaljuk eddigi önmagunkat. Aki előhívja, vagy befogadja magába a Pegazus energiáit, annak szárnyán szárnyalva új világok bontakoznak ki.

Ha a Pegazus megjelenik az életünkben új perspektívákat nyit meg előttünk, segít kapcsolatot teremtenünk a felsőbb világok magasabb rendű erőivel. Arra tanít, hogy kövessük intuícióinkat, lelkünk sugallatait és inspirációnkat, hogy lelkünk teremtő álmának megvalósításán tudatos törekedjünk.

Eme napon, a Pegazus fénylényeivel, arkangyalokkal és égi mesterekkel fogunk dolgozni, hogy a belső érzékelés éteri csatornáját megtisztítsuk, aktiváljuk, és magasabb szintre emeljük.

Kapcsolatot létesítünk égi családunkkal, szellemi vezetőinkkel és spirituális tanítóinkkal, hogy sorsküldetésünk megvalósításához égi segítséget és útmutatást kaphassunk.
I.  SPIRITUÁLIS KOMMUNIKÁCIÓS FÉNYCSATORNA MEGTISZTÍTÁSA ÉS AKTIVÁLÁSA

Spirituális fénycsatornánk érzékszervei, velünk született isteni adottságok, amelyek által égi tanítást, vezettetést, útbaigazítást és tiszta értesüléseket kaphatunk az isteni gondviselés világából. Ezen adottságok szellemi fejlődésünk és lelki tisztaságunk által fokozatosan nyílnak meg számunkra és válnak életünk részévé.

Az első médiumi közvetítésben az égiek segítségével megtisztítjuk a csakráinkat és megújítjuk a spirituális kommunikációs fénycsatornánkat. Aktiváljuk a belső érzékelés „éteri kristályait”, hogy a tisztán érzés, tisztán hallás és tisztán látás által magasabb szinten tudjunk ráhangolódni a felsőbb égi vezettetés tanításaira és útmutatásaira.

Kapcsolatba lépünk a szellemi vezetőinkkel és spirituális tanítóinkkal, hogy tanítást, üzenetet és útbaigazítást kaphassunk a jelen időszakra és a jövőre vonatkozóan.
II.  ÉGI UTAZÁS A PEGAZUS SZÁRNYÁN

A második közvetítésben kapcsolatba lépünk a Pegazusok fénylényeivel. Lehetővé válik, hogy egy személyes segítő Pegazust kapjunk, aki segít nekünk abban, hogy az égi világokkal és az Isteni Forrással való kapcsolatunk új szintre emelkedjen.

A Pegazus szárnyán a Föld különböző energiaközpontjaihoz utazunk, hogy magunkhoz vehessük, mindazon gyógyító és emelő energiákat, amelyek a jelen időszakban segítenek minket a felemelkedésben. Lelkünk elveszett részeit kutatjuk fel és visszaintegráljuk az egységbe. Szellemi vezetésben lelkünk rejtett erőforrásait fedezzük fel, hogy új teremtő potenciálokhoz férhessünk hozzá. Szellemi utazásban csillag otthonunkba utazunk és találkozunk égi családunkkal.

Egyéni égi csillagfénykódokat integrálunk, amelyek segítik a tudatosságunk kiterjesztését, igazságunk megismerését és földi utunk kiteljesedését.
A NAP TANÍTÁSAINAK TÉMÁI:

-         A Pegazusok megismerése
-         Pegazusok égi segítsége
-         Pegazus energiák behívása
-         7. dimenziós galaktikus információs fény hálózat
-         7. dimenziós kapcsolati fénytér létrehozása
-         Spirituális fénycsatorna kiépítése
-         Belső érzékelés éteri csatornájának megtisztítása
-         „Belső telefon” kommunikációs rendszer aktiválása
-         Magasabb szintekről érkező üzenetek befogadása
-         Szellemi vezetőkkel való kapcsolat megteremtése
-         Meditációs technikák
-         Tisztító légzésgyakorlat

...és még sok minden más, amit ezen a napon az égi tanítók a médiumi közlések és szellemi tanítások által át fognak adni

A folyamat az égi vezettetés alatt zajlik, felsőbb önvalónk közreműködésével, egyénileg igazodik mindenki energetikai, lelki és szellemi szintjéhez.

Segítőink:

Jézus, Thoth, Ízisz, Vywamus,
Michael arkangyal, Metartron arkangyal, Gábriel arkangyal, Zadkiel arkangyal, Haniel arkangyal

Pegazusok angyali fénylényei
és Arkturuszi csillagfényküldöttek
Sok szeretettel várom mindazokat, akiket az isteni gondviselés angyalai hozzám vezetnek

Jelentkezés szükséges!

Vezeti: Aysha– Szellemi tanító - Angyal médium
Hozzájárulás: 10.000 Ft
Jelentkezés: angyalforras@gmail.com
Cím: Budapest, Andrássy út 98.fsz.
MagNet Közösségi Ház
Juhar terem
(Kodály Köröndhöz esik közel)