2018 - Március
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
2018 - Április
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
 
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
 
 
 
2018 - Május
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
Főoldal > Aysha programjai
ÉLETÚT BEAVATÁS ÉS TEREMTŐ ERŐ FELSZABADÍTÁSA
2018.03.25. 10.00.-18.00.
 
ISTENI TERV MEGVALÓSÍTÁSÁT ÉS TEREMTŐ ENERGIÁK KIBONTAKOZTATÁSÁT SEGÍTŐ ÉGI FÉNYPROGRAM 
 


ÉLETÚT BEAVATÁS ÉS TEREMTŐ ERŐ FELSZABADÍTÁSA

2018.03.25. 10.00.-18.00.

ISTENI TERV MEGVALÓSÍTÁSÁT ÉS TEREMTŐ ENERGIÁK KIBONTAKOZTATÁSÁT SEGÍTŐ ÉGI FÉNYPROGRAM

A tavaszi napéjegyenlőséggel kezdődik el az asztrológiai újév, és belépünk a Vénusz évébe.  A téli időszak a belső világunkba való visszahúzódásról és mély átalakulásról szólt, a tavasz az új kezdet és a megújulás időszakát hozza el számunkra. Új fejlődési ciklus indul el, életünk sorsösvényén egy következő szakaszhoz érünk, amely nagyon sok változást fog hozni mindnyájunk életébe.

Tavasszal nagy erejű felemelkedési energiahullám indul el, amelyet az elmúlt időszak erőteljes tisztítási és áthangolási folyamatai készítettek elő. Új isteni fénykódok és fényeszenciák érkeznek hozzánk, hogy energiájuk és erejük által életutunk és teremtő hatalmunk kibontakozhasson.

Eljött az ideje annak, hogy elinduljunk az isteni tervünk kibontakoztatásának útján, hogy igaz önvalónk által kiteljesedjünk és megvalósítsuk Istentől reánk bízott feladatot. A belső érlelődés és felkészítés időszaka végett ért, eljött az ideje, hogy elindulhassunk a beteljesedés felé, hogy a lelkünkben megfogant teremtő álom valósággá váljon.

Ebben az időszakban az új életciklus sorstervének fénykódjait horgonyozzuk le, és felszabadítjuk a teremtő erőinket.

A következő fejlődési szakaszban feladatunk az, hogy igaz önvalónkat és isteni küldetésünket felvállalva, a felsőbb égi tervet szolgálva haladjunk életutunk kibontakoztatásában, és az isteni teremtő erőink által, az új világ aktív alkotójává és társteremtőjévé váljunk.

Az égi világ fényküldöttei és angyalai által küldött fényprogram a jelen időszakban kibontakozó új tudatossági szint integrálásában, teremtő erőink felszabadításában és életutunk sorstervének kibontakoztatásában nyújt segítséget.

A nap folyamán az égi mesterek átadják azon tanításokat, felsőbb tudatosság elérését segítő fénykódokat és támogató isteni energiákat, amelyek segítenek kibontakoztatni fizikai síkban igaz önvalónkat és életutunk isteni fénytervét.

Az égi fényprogram három részből áll, amely részek médiumi közvetítések tanításaiban, oldásaiban és égi energiák integrálásában bontakoznak ki.

Aktiváljuk életfeladatunk sorskódjait, összekapcsolódunk a felsőbb önvalónk tudatosságának fénymezejével, felszabadítjuk a teremtő erőinket, aktivizáljuk a hét teremtő erőközpontot és lehorgonyozzuk az isteni énünk hét teremtő lángját.
I. ÉLETFELADAT ÉS ÉGI KÜLDETÉS MEGVALÓSÍTÁSÁT GÁTLÓ BLOKKOK ÉS AKADÁLYOK OLDÁSA

Az első médiumi közvetítésben égi fényküldöttek segítségével, oldani fogjuk mindazon visszahúzó erők energetikai lenyomatait és minőségeit, amelyek akadályozzák az isteni fénytervünk kibontakoztatását. Oldjuk a kudarctól, csalódástól és önfelvállalásunktól való félelmeinket, amelyek visszatartanak bennünket az önmegvalósításunk útján. Találkozunk a belső szabotőr énünkkel, hogy megérthessük és feloldhassuk azon programokat, amelyek az önfeladásra késztetnek minket. Oldjuk a csakrákban lévő energetikai blokkokat, amelyek gátolják a teremtő erőink kibontakozását. Lebontjuk azon gátakat és falakat, amelyeket régi berögzüléseink miatt építettünk. Feloldjuk a múltban megtapasztalt nehézségek és próbatételek emléksúlyait, hogy lélekben felszabadulhassunk és továbbléphessünk.
II. ÉLETFELADAT SORSKÓDJAINAK AKTIVÁLÁSA ÉS MEGVALÓSÍTÁSÁT SEGÍTŐ ÉGI ENERGIÁK LEHORGONYZÁSA

A második médiumi közvetítésben égi segítőink támogatásával, aktiváljuk az isteni tervünk és életfeladatunk fénykódjait, hogy tudatosan haladhassunk az önmegvalósítás útján, visszaemlékezhessünk küldetésünkre, sorsfeladatunkra és magasabb céljainkra. Összekapcsolódunk felsőbb énünk tudatosságával, lehorgonyozzuk igaz önvalónk és felsőbb tudatosságunk kibontakoztatásának égi fényenergiáit és fénykódjait. Aktiváljuk a felsőbb énünkkel való egységben létezés fénytesti rétegeit. Megnyílunk a jelen időszakban érkező megújító energiák befogadására és magasabb énünk égi vezettetésére. Lehorgonyozzuk mindazon segítő energiákat fizikai, lelki és szellemi síkba, amelyek által megvalósíthatjuk életutunkat, égi küldetésünket és beteljesíthetjük isteni fénytervünket
III. ÉLETÚT BEAVATÁS ÉS TEREMTŐ ERŐ FELSZABADÍTÁSA

A fényprogram harmadik beavató közvetítésében, újra integráljuk az álmaink teremtő erejét és az Isteni Fénymissziónk Fénytervét, amiért a jelen időben a Földre leszülettünk. Felszabadítjuk mindazon lélek részeket és teremtő erő potenciálokat, amelyeket elvesztettünk. Az isteni énünk erejével aktiváljuk a teremtő erőink szellemi és lelki forrásait. Összehangoljuk a szívünk és az elménk teremtő erőközpontjait. Égi fényküldöttek segítségével aktiváljuk a hét teremtő erő központunkat és lehorgonyozzuk az isteni énünk hét teremtő sugarának lángját. A hét teremtő isteni láng lehetővé teszi, hogy a magasabb szándék által vezérelt isteni teremtéseink, az égi világ támogató energiáival egységben valósuljanak meg a fizikai sík létvalóságában.  Ezen esszenciális fényenergiák támogatják az isteni terv megvalósításához szükséges feltételek és lehetőségek megteremtését.Segítőink: Jézus Krisztus, Melkizések, Kuthumi, El Morya, Michael arkangyal, Metatron arkangyal, Uriel arkangyal, Haniel arkangyal, Sandalfon arkangyal, Gábriel arkangyal, Jeremiel arkangyal, Jophiel arkangyal.

A program teljessége a médiumi közvetítések által fog kibontakozni.

Sok szeretettel várom mindazokat, akiket az isteni gondviselés angyalai és a felemelkedett mesterek hozzám vezetnek.

Jelentkezés szükséges!
A tanfolyamot vezeti: Aysha
Hozzájárulás: 10.000 Ft
Jelentkezés: angyalforras@gmail.com
Cím: Budapest, Andrássy út 98.fsz.
MagNet Közösségi Ház
Juhar terem
(Kodály Köröndhöz esik közel)