Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

2023 DECEMBER VÉGE

2023-12-20

08c93b9d6e520b7dcc05dd696400aad0.jpg

 

DECEMBER VÉGE

 

Minden év decembere az év legnehezebb időszaka, mivel ekkor mérettetik meg a lélek a szerint mennyi belső fényt és szeretetet hordoz. A lélek mélységeinek megélése kihívás és áldás is egyben, megmutatkozik mi tart vissza a legalsóbb szinteken és lehetővé válik a lélekrészek felemelése. A próbatételek megmutatják a valódi szintet. Az égi karmikus nagytanács a téli napforduló idején gyűlik össze, hogy a bolygón megtestesülő lelkek egyéni és kollektív felmérés után megkaphassák a következő időszak tanításainak és leckéinek programjait.

 

Ez az időszak a mély tisztulás és lelki gyógyulás ajándékát hordozza, feltéve ha teljes szívvel meg tudunk nyílni az isteni szeretet felé.

 

Minden ami a mélyben rejtőzik megmutatkozik, hogy tudatossá váljon az amit ideje elengedni, megtisztítani és meggyógyítani. Sokan betegedtek meg ebben az időszakban, ami részben az év végi nagy hajtásnak köszönhető, ami sok stresszel jár, másrészt az erős energiák miatt, amelyek a Nap plazma beáradása okozott, harmadrész a mesterségesen kieresztett megbetegítő hatások miatt van. Sokan érzékeltek szokatlan hideg energiát, ami belépett az energiamezőbe, hogy lecsökkentse a rezgésszintet. A mesterségesen gerjesztett negatív energiának az volt a célja, hogy sebezhetővé tegyen érzelmileg, energetikailag és fizikailag. Minél több ember fordul át a negatívitás felé annál jobban el lehet érni a kollektív visszahúzást.  Mindez azért történt mert a napforduló egy nagy energetikai áttörést hoz, hogy tovább emelkedjünk. A sötétség támadásai pedig vagy lehúznak vagy erősebbé tesznek.

 

2024 egy nagy energiaváltást fog hozni.  

 

Az ősi lelkek most fejezik be az intenzív karmikus tisztulási ciklus utolsó fejezetét és végre továbbléphetnek egy teljesebb élet felé. A végén járunk azoknak az energiafolyamatoknak, amelyek egyesek számára sok évvel ezelőtt, másoknál a fogantatáskor kezdődtek.

 

Akik sikeresen elvégezték a belső munkát most lelkileg teljesen felszabadulnak, sokan mások pedig most kezdik el az intenzív karma oldás és kiegyenlítés folyamatát.

 

2024-ben egy újabb ciklus indul el, ami sokkal intenzívebb és gyorsabb lefolyású lesz, azoknak, akik most fogják felszámolni alsóbb énjük árnyékos részeit.

 

 

 

Aysha